Porkkanasämpylöistä teimme myöskin hampurilaisia. Väliin laitoimme kummatkin omanlaisemme täytteet, tässä minun versiossani oli jauhelihapihvien lisäksi vain perinteiset salaatti, tomaatti, majoneesi sekä cheddar-viipale. Pihvit valmistimme siis tavallisella lihapullataikinareseptillä.

Lihapullat / jauhelihapihvit

1,5 dl korppujauhoja
3 dl kermaa
2 tl suolaa
0,5 tl jauhettua maustepippuria
1 sipuli
2 rkl voita
2 munaa
750 g jauhelihaa

Turvota korppujauhot kerma-mausteseoksessa. Lisää noin kymmenen minuutin jälkeen pannulla ruskistettu sipulisilppu, jauheliha ja kananmuna. Sekoita tasainen lihapullataikina. Tässä tapauksessa muotoilimme taikinasta pihvit leivinpaperin päälle pellille, ja paistoimme 250 asteessa n. 15 minuuttia.