Innostuin taas kauppahallissa ja mukaan tällä kertaa lähti kuhafilettä. Kuhassa on niin mieto maku, etten yleensä mausta sitäå juurikaan muulla kuin suolalla, valkopippurilla, sitruunalla ja tietenkin sillä voilla, jottei kalan maku peittyisi kokonaan. Ja herkkuahan tästä tietenkin tuli. Hollandaisen onnistumisesta ei oikein voi samaa sanoa - vesi pääsi kuumentumaan liikaa ja lopputuloshan on tietenkin juoksettuminen. Mutta maku oli kuitenkin kohdillaan, joten päätin syödä sen. Perunamuusin kanssa tätä söimme.

Kuhaa voissa paistettuna

kuhafilettä

suolaa

valkopippuria

sitruunaa

voita

(tilliä)

Mausta mielellään edellisenä päivänä kuhafileet suolalla ja valkopippurilla. Kuumenna pannu sopivan kuumaksi ja lisää suuri määrä voita. Paista kuhafile ensin nahkapuolelta, ja käännä vielä hetkeksi paistumaan toiselta puolelta.