Pihvistä seuraavana päivänä oli aika taas kunnon arkiruoalle, jota voi kerralla valmistaakin muutamalle päivälle. Valmistus on äärimmäisen helppo ja nopea, ja mukavan lisävivahteen antaa inkivääri. Tuoreet kasvikset pataan olisivat sopineet paremmin kuin hyvin, mutta koska kaapista ei löytynyt mitään sopivaa, enkä kauppaan jaksanut lähteä, niin herne-maissi-paprika pakastimesta sai korvata tuoreet herkut.

Inkiväärinen kanapata porkkanapedillä

400 g broilerin filesuikaleita
keitettyä riisiä
ruohosipuli-tuorejuustoa
herne-maissi-paprikaa
currya
suolaa
pippuria
tuoretta inkivääriä
tilkka kermaa
pikkuporkkanoita

Paista broilerin fileet pannulla, ja mausta ne. Lisää tuorejuusto. Lisää jossakin vaiheessa riisin keittämistä samaan kattilaan myös herne-maissi-paprika, ja keitä kypsiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile keitettyjen pikkuporkkanoiden kera.