Jälkiruoaksi valmistin panna cottaa ja sen seuraksi mansikkapyrettä. En malttanut (taaskaan) jälkkärin hyytyä tarpeeksi, ja siksi se kuvassa näyttääkin juuri siltä. Täytyy koittaa joskus ottaa parempi kuva, jotta kuvasta saisi paremman tuntuman ihanasta mausta.

Panna cotta mansikkapyreellä (2 annosta)

2 dl kermaa
1 liivatelehti
puolikas vaniljatanko
1/4 dl sokeria

pakastemansikoita
vettä
sokeria

Laita liivatelehti pehmenemään kylmään veteen. Kaada kerma kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kermaan. Lisää sokeri. Keitä kermaa, sokeria ja vaniljatangon palasia noin 15 minuutin ajan. Ota kattila liedeltä ja lisää liotettu, puristettu liivatelehti. Jaa seos vuokiin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään kolme tuntia.