Tässä nopea ja herkullinen resepti katkarapupastaan. Tuo pestopasta sopii tämän(kin) pastan seuraksi, mutta toki tilalla voi käyttää jotakin muutakin pastaa.

Katkarapupasta

pestopastaa

öljyä
puolikas sipuli
murskattu valkosipulinkynsi
180 g isoja katkarapuja
2 dl ruokakermaa
½ rkl vehnäjauhoja
sitruunamehua
tilliä
ruohosipulia
suolaa
pippuria

parmesanjuustoa

Laita pasta keittymään ja valmista sillä aikaa pastakastike. Kuullota öljyssä sipuli sekä valkosipuli ja lisää joukkoon katkaravut. Anna nesteen hieman haihtua ja lisää kerma. Anna kerman kiehahtaa ja lisää joukkoon vehnäjauho. Mausta tillillä, ruohosipulilla, suolalla ja pippurilla. Lisää vielä joukkoon sitruunamehua. Kaada pastakastike pestopastan päälle ja tarjoile parmesanjuuston kera.