Grillattua on tullut kesällä paljon, mutta harvemmin näistä herkuista on tullut kuvaa otettua. Tämä ohje on äärimmäisen yksinkertainen, mutta kana ja ananas vain sopivat yhteen. Itse en voi syödä lainkaan tulisia ruokia, joten todennäköisesti kaikki vähänkään tulisen ruoan ystävät pitävät marinadia hyvinkin laimeana.

Lempeän tuliset kana-ananas-vartaat

grillivarrastikkuja

broilerin fileepihvejä
ananasta

marinadi:
 
1/4 chilipaprika
öljyä
balsamicoa
ripaus mustapippuria
1 tl suolaa
persiljaa

Leikkaa broilerin pihveistä sopivan ohuita suikaleita, jotta ne grillaantuisivat yhtä nopeasti kuin ananas. Valmista marinadi, heitä se esimerkiksi pakastepussiin, jonne tämän jälkeen myös broilersuikaleet. Anna marinoitua muutama tunti tai mielellään yön yli. Laita grillivartaisiin vuorotellen kanaa ja ananasta. Grillauksen yhteydessä valele vartaita vielä marinadilla, itse käytin bbq-grillausöljyä.