Syksy jatkuu ja kiirettä on pitänyt! Koulun ja työn yhdistäminen vie paljon aikaa ja vapaapäivät on harvassa. Onneksi syksyä piristämään sain vielä SLY-ringin viimeisenkin paketin, joka sisälsi: suklaa-keittokirjan (herkullisen näköisiä reseptejä, näitä täytyy päästä kokeilemaan. Kiitos paljon!), tiramisu-kahvimakuainetta (mmmm, kuulostaa herkulliselta, kokeiluun heti aamulla), Fazerin sinistä, Pätkiksiä, kaakaojauhetta, monenlaisia musteita, hiivaa ja perunasosejauhetta liittyen piirakkaohjeisiin, joita oli taas useita.

Lisäksi taas itsetehty ihana kortti, josta paljastui salaiseksi leivontaystäväkseni Päivi paivinpoperoita.vuodatus.net/ -blogista. Kiitos Päivi lokakuun paketista ja näistä kuukausista, kaikki paketit saapuneet ajallaan ja taustatyö on selkeästi onnistunut sillä paketit olivat toinen toistaan miellyttävämpiä :---) Ihanaa syksynjatkoa myös sinulle!

Lisäkiitoksia ja syysterveisiä halauaisin lähettää myös Nami-Hiirelle www.nami-hiiri.com/, joka on emon hommat hoitanut paremmin kuin hyvin!