Tätä ruokaa valmistin ensimmäisenä kesän helteettömänä vapaailtana. Ja olikin herkkua. Olin jo pitkään miettinyt tätä reseptiä, mutta ei kiinnostanut lämmittää asuntoa tätä enempää hellan ja uunin kuumentamisella, joten sen täytyi odottaa viileämpää hetkeä. Onneksi se koitti.

Parmesankana

400 g broilerin filepihvejä

60 g sulatettua voita
murskattu valkosipulinkynsi

1 dl korppujauhoja
½ dl raastettua parmesania
tuoretta persiljaa
1 tl suolaa
basilikaa

Murskaa valkosipulinkynsi sulatetun voin joukkoon ja sekoita. Sekoita toisella lautasella korppujauhoon parmesan, persilja, suola ja basilika. Kasta jokainen broilerinfilepihvi ensin voihin, minkä jälkeen korppujauhoseokseen ja nosta uunipellille. Lisää vielä pihvien päälle hieman parmesanraastetta. Paista 200 200 asteessa 15-20 minuuttia.