Syyskuu tuli ja pakettia taas odoteltiin innolla. Ja saapuihan se! Olikin salainen leivontaystäväni osannut lukea ajatuksiani, sillä kauppalistastani löytyi muutama tuote mitä en aikaisemmin ole ostanut, mutta jotka löytyivätkin paketistani. Valitettavasti tietokoneeni on nyt rikki, joten kuvaa paketista en vielä voi teille laittaa. Päivitän sen kuitenkin heti, kun saan jollakin systeemillä kuvat kameraltani blogiini. edit. Oma SLY:ni olikin kuvannut paketin ennen lähetystä, hienoa! Tässä siis kuva paketista:

Paketista löytyi siis: kuivattua mansikkaa (tämä käytettiin siis heti viikonloppuna) ja vanilja-aromia (tämäkin pääsi heti käyttöön, mutta se ehtii vielä kuvaan), ihanat keraamiset mittalusikat, miniraastin, kynttiöitä (ihana tuoksu), kaksi minivuokaa, ruokasoodaa, Marianne-crushia, ruokosokeria ja vihreitä servettejä.

Tää paketti oli ihana! Esimerkiksi tuota ruokosokeria on pitänyt ostaa pitkän aikaa ja nuo muut-kuin-elintarvikkeet olivat juuri sellaisia, mitä ei itse tajuaisi, mutta juuri niin omaan keittiöön sopivia. Mukana oli myös itsetehty kortti ja muutamia reseptejä, joihin pääsen tutustumaan tarkemmin tällä viikolla. Kiitos SLY:ni taas kerran, tunnelmallisia syysiltoja varmasti tulossa!